ENERGY SHOT BANANA 60ml

Sense gluten Vegà Amb cafeïna Amb taurina Energia instantània Líquid 

ENERGY SHOT BANANA 60ml

3€   5% dto  2,85€

ID: #78199

Compartir:  

Descripció

Shot energètic en vial de 60ml amb sabor de plàtan apte per a vegans, sense glútens i sense sucres ni edulcorants afegits. Formulat amb 5 ingredients específics per a produir una activació abans de l'exercici o per a aqueixos moments en els quals ens trobem cansats i necessitem activar-nos.

Complement alimentós a base de Beta Alanina, Taurina, Arginina, Tirosina i Cafeïna.

Energy shot és un vial líquid de 60 ml formulat amb ingredients específics per a millorar el rendiment de l'esportista i reduir la fatiga durant els entrenos i les competicions.

Per als moments en els quals necessites un extra d'energia tant per a fer front a l'entrenament i competicions, com per a abordar les tasques del dia i ser més productiu.

Cada vial conté:

2000 mg d'Arginina AKG: L'Arginina Alfa Ketoglutarato és una forma evolucionada de l'arginina, que millora la seua assimilació i absorció. És l'aminoàcid precursor de l'òxid nítric i contribueix a una millor dilatació endotelial de les parets dels vasos sanguinis pel que augmenta el reg sanguini i la quantitat d'òxid nítric en sang. A més és necessària per a la síntesi de proteïnes dins dels teixits del cos pel que afavoreix la reparació de teixits.

1500 mg de Beta Alanina: És un aminoàcid no essencial que afavoreix la síntesi de la carnosina dins de les fibres musculars, elevant significativament els nivells d'aquesta substància en els músculs. Les seues funcions principals són la regulació del PH, evitant l'acidesa en l'organisme produïda pel lactat, la qual cosa retarda l'aparició de la fatiga. Manté les reserves d'ATP que és la font d'energia per a les funcions cel·lulars i incrementa la sensibilitat del calci en les fibres musculars, augmentant la força al mateix temps que redueix la fatiga durant l'activitat muscular.

1500 mg de Taurina: És un aminoàcid que juga un paper important en el sistema immune i ajuda a protegir les cèl·lules. Contribueix a la capacitat antioxidant total del cos i és important per al metabolisme energètic. Per tot això, millora el rendiment esportiu gràcies a la seua acció sobre el sistema nerviós central i la resposta muscular.

500 mg de Tirosina: És un aminoàcid essencial per a la formació normal de dopamina, necessària per a la funció i contracció muscular normals. És necessària per a mantindre l'activitat física i mental en condicions d'alta demanda.

250 mg de Cafeïna: Hem utilitzat cafeïna anhidra que manté les propietats de la cafeïna intactes. La cafeïna és un estimulant que potencia el sistema nerviós central augmentant els nivells d'energia mentre es redueix la fatiga i el cansament i s'augmenta l'atenció mental i la concentració. A més estimula la mobilització i oxidació de greixos augmentant així la disponibilitat de combustible per al treball muscular, optimitzant la disponibilitat de les reserves de glucogen.

Ús

Prendre 1 vial 15 minuts abans de l'exercici o en aquells moments en els quals ens trobem cansats i necessitem activar-nos.

Productes relacionats