SPEEDCROSS 5

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Terreny gras Drop 10 mm Entrenament Competició 

SPEEDCROSS 5

129,99€   10% dto  116,99€

ID: #77436

Compartir:  

Descripció

Per a crear la nova generació de SPEEDCROSS 5, vam tornar a l'origen i traiem partit dels valors que van fer llegendària a la SPEEDCROSS. El seu major agarre i pala més dinàmica han elevat el llistó del rendiment i l'ajust. Tot això, juntament amb una millor estabilitat i un aspecte refinat, donen lloc a una nova llegenda.

Guia de talles

Característiques

SOLA Contagrip® TA

Creada per a un agarre màxim en superfícies relliscoses, blanes o accidentades, Contagrip® TA utilitza tacs profunds i punxeguts fabricats amb un compost que equilibra la durabilitat i l'adhesió.

ENTRESUELA EnergyCell™+

EnergyCell™+ és un compost d'entressola d'alt rebot que ofereix un retorn d'energia excepcional, a més d'un gran amortiment i durabilitat.

CONSTRUCCIÓ DE LA PALA SensiFit™

SensiFit™ embolica el peu des de la entresuela fins al sistema de cordons, la qual cosa proporciona un ajust segur, còmode i pràcticament personalitzable al voltant de tot el sistema.

Tacs en espiga

El disseny dels tacs presenta gran penetració i agarre multidireccional, la qual cosa millora la tracció en superfícies blanes, com a fang i terra solta.

Malla antipartícules

Malla cenyida que evita que es quede pols entre el peu i la plantilla.

Butxaca per a cordons

Per a guardar fàcilment els cordons del sistema Quicklace™.

Pala soldada

Construcció de pala sense costures fa que la sensació siga suau i s'ajuste com un guant.

OrthoLite® modelada

La tecnologia OrthoLite® de la plantilla ofereix un amortiment superior, confort sense precedents, transpirabilidad i durabilitat; a més, és una de les formes més rendibles d'augmentar la comoditat i el rendiment del calçat.

Quicklace™

Cordons resistents i minimalistes per a lligar d'una tirada. Fàcil de posar, fàcil de llevar.

Productes relacionats