TERREX TWO PARLEY

Home Petjada neutra Amortiment alt Totes les distàncies Camí Senda Drop 6 mm Entrenament Competició Sola Continental 

TERREX TWO PARLEY

150€   10% dto  135,00€

ID: #78275

Compartir:  

Descripció

LLIURE PER A ARRIBAR MÉS LLUNY

Conquesta nous territoris amb la TERREX TWO Parley gràcies a la part superior de teixit Primeknit amb fil Parley Ocean Plastic reciclatge a partir de residus plàstics recollits en illes, platges i comunitats costaneres evitant que contaminen els nostres oceans. La mediasuela lleugera d'EVA i la sola de cautxú Continental es combinen per a oferir comoditat i estabilitat en terrenys d'herba i pedra solta.

Guia de talles

Característiques

TECNOLOGIA D'AMORTIMENT D'EVA

La mediasuela superligera d'EVA amb un drop de 6 mm i la tecnologia Lightstrike garanteixen una comoditat òptima i un retorn d'energia eficaç siga com siga la distància.

PELS OCEANS

La part superior Primeknit de la TWO Parley s'ha confeccionat amb fil Parley Ocean Plastic reciclatge a partir de residus plàstics recollits en illes, platges i zones costaneres evitant que contaminen els nostres oceans.

ADHERÈNCIA CONTINENTAL

Gràcies a la sola de cautxú Continental™, la TERREX TWO Parley et brinda una adherència excepcional en terrenys esvarosos de pedra solta.

COMODITAT SENSE LÍMITS

Gaudeix d'una comoditat sense límits en qualsevol distància gràcies a la seua àmplia capdavantera, la sola corbada amb perfil dentat i la part superior transpirable amb perforacions en la llengüeta.

Productes relacionats