MICRO TRAIL RACE

Carboni Plegable Tallatge fix Dragonera 

MICRO TRAIL RACE

159,95€   10% dto  143,96€

ID: #77171

Compartir:  

Descripció

Els bastons Leki Micro Trail Race específicament dissenyat per a Trail Running format en fibra de carboni creant un model lleuger molt còmode plegable i telescòpic. L'empunyadura formada en suro combinat amb material plàstic, integra el sistema d'enllaç ràpid Trigger Shark 2.0, adaptable a una gran varietat de guants de la marca. 

Este bastó inclou la dragonera Shark Frame Strap Mesh, formada en malla transpirable adaptable al palmell de la mà, amb ajust optimitzat a partir de velcro amb una àrea de suport gran. El cos del bastó dividit en 2 parts formades en carboni, plegable i extensible, permet bloquejar fàcilment la longitud d'aquest a partir del sistema Push Button sense aparatosos mecanismes externs. El sistema Push Button intuïtiu accionable a partir d'una sola mà, amb un disseny especial que aporta molta més seguretat i estabilitat. La roseta amb específic disseny minimalista per a Trail running, amb punta d'alta resistència.

Característiques:

- Empunyadura Cortec de suro natural i material plàstic combinat

- Sistema d'enllaç ràpid Trigger Shark 2.0

- Inclou dragonera Shark Frame Strap Mesh

- Bastó plegable

- Dimensions del bastó plegat: 37 cm

- Cos del bastó dividit en 2 secciones

- Diàmetres de cos del bastó: 16 /14 mm diàmetre

- Material cos del bastó : 100% HM Carbon

- Sistema de bloqueig de longitud Push Button

- Roseta Trail Running

- Pes: 175 g

- Acabat mat brillant

Tecnologies:

- Trigger Shark 2.0

Sistema d'enllaç ràpid entre guant o dragonera amb l'empunyadura del bastó patentat per Leki. Amb ressort anti dónes ancoratge accionable fàcilment amb el polze, situat en la part superior de l'empunyadura. Permet una molt bona transició de l'energia al bastó sense restriccions.

Productes relacionats